Иш вазифалари:
— Кун давомида таомларни рецепт ва технологияси асосида керакли миқдорда тайёрлаш;
— Порция, гигиена ва вазн меъёрларига риоя этилишини назорат қилиш:
— Амалдаги маҳсулотнинг миқдорини, сифат ва яроқлик муддатини назорат қилиш; — Янги рецептларни ишлаб чиқаришда ва мавжуд рецептларни такомиллаштиришда иштирок этиш;
— Иш жойида тозалик ва тартибни сақлаш;
— Шахсий гигиена ва маҳсулотдан фойдаланиш қоидаларига риоя қилиш (сақлаш, қайта ишлаш, эритиш, маркировка ва х.к)
Талаблар:
— Вок ускунасида ишлаш;
— Уйғур ошхонаси, уйғур сайини тайёрлай олиш;
— Ошпазлик техникаси, таомлар тайёрланишининг технологик жараёни, ва таомни тортиқ қилиш;
— Хамир қориш ва чўзиш усулларини билиш;
— Шу йўналиш бўйича камида 1 йиллик тажрибага эга бўлиш;
Шартлар:
— 10 соатлик смена;
— ойлик маош хар хафта берилади;
— касбий ривожланиш имконияти;
— 2 махал овқат;
— Ахил жамоа.
При звонке продавцу упомяните BAZZAR.UZ, что вы взяли номер здесь.